Hvorfor SAP Business One er godt sammen med Business Intelligence

BUSINESS INTELLIGENCE /

Dit ERP-system indeholder masser af data – men får du udnyttet værdien af de data? Selvom SAP Business One giver dig et operationelt overblik over virksomheden, vil du stadig gerne have en dybere indsigt i virksomheden og bruge den viden til at tage datadrevne beslutninger, der kan handles på.

Farvel til missede salgsmuligheder. Hej til bedre forretningsbeslutninger

I har sikkert brugt et godt stykke af tid og en del penge på at integrere SAP Business One i jeres processer og i virksomheden. Er det så spildt? Nej, tværtimod. Business Intelligence hjælper med at finde vigtige og centrale insights, der gemmer sig i SAP Business One, så I kan begynde at tage datadrevne beslutninger. Vi forstår behovet for at:

  • Udføre trendanalyser med data fra dit ERP og andre systemer

  • Identificere muligheder for salg, finans og lager

  • Afdække mulige udfordringer og trusler, som kan skade virksomhedens bundlinje

Men hvordan gør du så det? Ved at optimere dit ERP-system – nærmere sagt ved at tilføje Business Intelligence til ERP-systemet. Få dit SAP Business One til at gå fra godt til fantastisk. Ja. Fantastisk.

SAP Business One er genialt til BI. Phocas er genialt til BI – kombinationen er perfekt

Med den rigtige BI-løsning, er der flere fordele for jer at hente, der tilsammen gør jeres arbejdsdag nemmere, og som gør jer mere effektive. Phocas Business Intelligence er et godt bud på en BI-løsning til SAP Business One brugere, da Phocas har en standardløsning til SAP. Dermed kender den systemet og forstår derfor også SAB brugernes behov. Med Phocas kan du:

 

  • Tilgå jeres data nemt og hurtigt – Phocas mobile-BI platform gør det nemt at få adgang til jeres data fra enhver enhed

  • Skabe effektivitet i processer gennem hele virksomheden – Få alle jeres data fra SAP, CRM, regneark og andre systemer i et enkelt og brugervenligt interface. Standardintegrationen til SAP Business One gør, at I kan være kørende på kort tid

  • Dashboards og scorecards – Dynamiske dashboards og scorecards, oprettet af brugerne selv, gør det muligt at dykke ned i data med simple klik og besvare spørgsmål hurtigt

Fordele ved SAB Business One sammen med Business Intelligence

Business Intelligence samler data fra alle jeres systemer og viser dem ét sted, hvilket gør det nemmere at sammenligne data på tværs af kilder. Det betyder, at I får adgang til data, der synliggør værdifuld viden og fakta omkring markedsforhold, konkurrence og kundernes adfærd. På den måde minimerer BI usikkerheden ved at forudsige fremtidige trends, da I bruger data som grundlag.

Måske det vigtigste ift. at du skal integrere Business Intelligence til dit SAP Business One er, at I nemt og hurtigt kan dele denne vigtige viden med andre gennem grafer, dashboards, scorecards og rapporter.

SAP Business One

Data Analytics til SAP Business One brugere

Sådan får du mest ud af dit ERP-system med en standardintegration

FÅ E-BOG

Mere spændende viden?

Få lærerigt indhold, artikler, cases, e-bøger, tips og tricks og anden indsigt i,
hvordan Business Intelligence og Data Analytics bruges i forretningsverden.