Hvad er Business Intelligence

Business Intelligence, også bedre kendt under forkortelsen BI, er processen der sikrer at forretningsmæssige beslutninger, baseres på real-tids data.

En BI løsning hjælper beslutningstageren til at følge instinktet mindre og istedet læne sig op af faktiske data. Lige meget om du analyserer kunders købsmønstre, håndterer varelageret eller evaluerer salgsindsatser, så hjælper BI med at finde mønstre og trends, som ligger skjult i jeres data.

 

Business intelligence og Analytics

Vi hjælper jeres virksomhed med at sikre at beslutninger bliver bedre understøttet igennem real-tids adgang til virksomhedens data. Vi sikrer at værktøjer understøtter jeres foretningsprocesser og ikke den anden vej rundt. Med Integrator er du i trykke hænder når målet er at skabe indsigt i selskabets tilstand, på tværs af forretningsområder.

 

Vi bygger på det bedste

Integrator anvender et af markedet stærkeste Business Intelligence værktøjer – Phocas. Phocas platformen sikrer det gode overblik, muligheden for detaljerede analyser og enkelt og standardiserede integrationer til jeres ERP, CRM og andre relevante systemer. Med en Phocas platform kan virksomheden ved egen kraft sikre løbende udvikling og indsigt i data, uden at man er bundet til en leverandør.

 

AI

Vi indbygger AI i vores løsninger for at sikre at vores kunder fra starten har adgang til de forretningsmæssige muligheder der ligger i den næste generations teknologi. AI er både integreret i platformen, men kan også tilknyttes platformen, som separate moduler.

Læs mere om Phocas her https://www.phocassoftware.com