DataForBusiness

Fra data til viden. Viden til resultater. Resultater til vækst

Hvor langt er I nået – og hvor vil I hen?

DataForBusiness giver jer et digitalt værktøj, der kortlægger, hvor datamodne I er, hvilke indsatsområder I skal tage fat på, og hvordan I tager datadrevne beslutninger.

Det giver et overblik over virksomhedens evne til at udnytte data og dermed indsigt i, hvordan I kan sætte ind for at skabe forandringer og vækst.

Med værktøjet og modellen kan I dykke ned i afrapporteringen og forstå præcist, hvor jeres udfordringer er lokaliseret – så I føler jer ordentligt klædt på til at komme i gang.

DataForBusiness
IT-løsninger - Business Intelligence

Kortlæg

I får en gratis analyse af hvor datadrevne og –modne I er

IT-løsninger - Integrationer

Gennemgang

I gennemgår resultatet med os og får et indblik i jeres situation

IT-løsninger - Innovation & Udvikling

Take action

I får konkrete indsatsområder og fokuspunkter, som I kan sætte ind på

Hvor datadrevne er I egentlig?

Få gratis analyse

Hvad er DataForBusiness?

DataForBusiness er resultatet af, når forskning og erhvervsliv arbejder sammen. Det er skabt i samarbejde med blandt andet CBS, Alexandra Instituttet, Dansk Industri og Industriens Fond med formålet at hjælpe danske virksomheder med at forbedre deres konkurrenceevne via datadreven vækst.

Med DataForBusiness får I både en gennemgående analyse og et dialogværktøj, som I kan bruge nu og her i processen men også til fremtidig strategi. Benchmark jer mod andre virksomheder og få konkrete indsatsområder, hvor I kan sætte ind. Læs mere om DataForBusiness og projektet her

Hvilken arketype er I?

Få gratis analyse – book møde allerede i dag