Integrator er nu blevet kvalificeret som Microsoft Sølv partner inden for Appliation Integration. Det er en anerkendelse som vi er yderst glade for og stolte af, da det forudsætter man har en medarbejderstab med de fornødne kompetencer og oveni har en kundeporteføjle med gode kundereferencer inden for området.

Integration har været et naturligt fokusområde for os siden start og vi ser det derfor også som en naturlig forlængelse af dette arbejde. Et arbejde der strækker sig knap 20 år tilbage, hvor vi anvendte de første udgaver af .Net og Microsoft BizTalk. Dette er senere blevet udvidet med opkvalificering inden for Azure og øvrige integrationsprodukter, således at vi har en bred ekspertise inden for området.

Med kvalificeringen har vi fået et endnu tættere samarbejde med Microsoft og står dermed endnu stærkere i forhold til at levere gode løsninger til vore kunder. Tøv ikke med at tage fat i os, hvis I står med behov for assistance.

Kontaktperson vedrørende Integrationsydelser:

Christian Stærk
Partner
+45 30 11 88 00