I Integrator er vi stolte over at vi nu officielt kan kalde os Neuron ESB partner. Det er resultatet af et samabarbejde der går tilbage til 2009. Lige siden opstarten af Integrator har vi haft et stærkt fokus på integrationsløsninger og vi ser partnerskabet som en naturlig forlængelse heraf.

Vi arbejder med en række integrationsprodukter og især de seneste 5 år har vi set en voksende udbredelse af Neuron ESB. Vi har således deltaget i flere evalueringsforløb, hvor kunderne har valgt at anvende Neuron ESB og har efterfølgende også hjulpet med analyse, design og implementering af en lang række forretningskritiske integrationsløsninger på platformen.

Når valget er faldet på Neuron skyldes det dels at det er let at komme i gang med for eksisterende .Net udviklere, at det performer utroligt godt og at Neuron ESB tilbyder en lang række af avancerede funktionaliteter. Neuron ESB kan således både stå for orkestrering af avancerede forretningsflows, integration til eksterne partner og har indbygget understøttelse af en lang række adaptorer, protokoller og formater. Neuron ESB kan også være et godt valg til at sikre central styring af services med mulighed for logging, central adgangstyring, monitorering og fejlhåndtering. Derudover er det også vores erfaring, at udviklingstiden typisk er kort og det derfor er hurtigt at komme i luften med en stabil og hurtig løsning. Neuron ESB er derfor meget velegnet som central integrationsplatform,

Partnerskabet med Neudesic giver os mulighed for at fortsætte dette arbejde og sikrer at vi kan implementere de bedste integrationsløsninger for vore kunder.

For at læse mere om Neuron ESB, se venligst www.NeruonESB.com.

Kontaktperson vedrørende Neuron ESB:

Christian Stærk
Principal Integration Consultant
+45 30 11 88 00

Officiel pressemeddelelse (engelsk):
http://www.neuronesb.com/news/neuron-esb-announces-partnership-integrator/